O podjetju Valmor

 Podjetje Valmor d.o.o. je začelo v sedanji obliki delovati leta 2001. Vizija postati partner za sisteme klimatizacije, se je v vseh teh letih razvila in nadgradila v treh temeljnih smereh:
  • znanje in izkušnje uporabiti za celostno, okolju ter uporabniku prijazno rešitev ''klimatizacije'' prostorov
  • odlične poslovne odnose z dobavitelji dokazati v hitri, kvalitetni in naročniku ugodni dobavi opreme, materiala in storitev
  • preko strokovnega in kvalitetnega servisa zagotoviti dolgo življensko dobo naprav in sistemov, vzdržavati visoko energetsko učinkovitost le-teh in jih po potrebi nadgrajevati z novimi rešitvami proizvajalcev s ciljem nizke porabe energije in okolju prijaznega obratovanja

Dolgoletno sodelovanje z našimi dobavitelji, ki vsak na svojem področju stopajo v korak s časom z inovativnim razvojem svojih izdelkov, ki so v samem svetovnem vrhu tako po tehnološki dovršenosti, dolgoletnih preverjenih rešitvah, kot tudi postavljanju meril uspeha za konkurente.

100 let zgodovine proizvajalca TRANE , inovativnost in unikatnost proizvajalca VRF sistemov PANASONIC, prilagodljivost, natančnost in dovršenost proizvajalca hladilnih stolpov GOHL ter nenazadnje tradicija, legendarna zanesljivost in enostavnost proizvajalca bank ledu in drsalnih površin CALMAC so zanesljiv temelj za dobre rešitve, zadovoljnega uporabnika in trajno, okolju prijazno tehnologijo. Dosedanji uspehi, osvajanje novih trgov (od leta 2008 Valmor INT d.o.o.e.l., Republika Makedonija) in zadovoljstvo naših kupcev in uporabnikov opreme ter sistemov, so nadgradnja zadnjega desetletja in okvir za novo uspešno desetletje dela podjetja Valmor d.o.o.

Pošljite povpraševanje