Servisne storitve podjetja Valmor d.o.o.

Podjetje Valmor d.o.o. v okviru svojih dejavnosti nudi široko ponudbo celovitih servisnih storitev, ki zagotavljajo optimalni izkoristek delovanja Vaših sistemov ter Vaše opreme za gretje, prezračevanje in klimatizacijsko tehniko (v nadaljevanju opreme HVAC).

Statistika kaže, da so življenska doba, izkoristek delovanja in nižji obratovalni stroški opreme HVAC neposredno povezani z načinom vzdrževanja, zato fokus servisnih storitev podjetja Valmor d.o.o. predstavljajo redni servisni pregledi ter preventivno vzdrževanje, kar omogča odkritje potencialnih vzrokov za okvaro ali slabše delovanje sistema, preden se napaka dejansko pojavi ter omogoča stroškovno najbolj ugodno obratovanje naprav.

Valmor d.o.o. je pooblaščeni zastopnik za servisiranje opreme dobaviteljev Trane, Refrion, Munters, Minib, avtomatike Distech Controls ter hranilnikov energije Calmac.

Najhitrejša pot k doseganju željenih tehničnih in ekonomskih rezultatov vodi prek sklenitve vzdrževalne pogodbe. S sklenitvijo vzdrževalne pogodbe vse skrbi, ki so povezane z naročanjem rednih periodičnih servisov ter vzdrževanjem naprav, prevzame Valmor d.o.o., skladno s predpisi in priporočili proizvajalcev. Glede na zahteve, potrebe in želje uporabnikov ponujamo tri različice vzdrževalne pogodbe z različnim obsegom servisnih storitev.

Če pa vendarle pride do okvare, izvedemo kvalitetno in strokovno servisno storitev z originalnimi nadomestnimi deli, ki so v najkrajšem možnem času dobavljivi iz centralnih evropskih skladišč naših dobaviteljev.

Ker se zavedamo, da šteje le odličnost in znanje so vsi naši serviserji strokovno izobraženi in izšolani v programih proizvajalcev, ki jih zastopamo.

Prednosti preventivnega vzdrževanja:

  1. Daljša življenska doba
  2. Nižji obratovalni stroški
  3. Večja energetska učinkovitost sistema
  4. Hitrejša odzivnost - stranke, ki imajo sklenjeno vzdrževalno pogodbo obravnavamo prednostno!
Ponudba preventivnega vzdrževanja:


Pošljite povpraševanje