Avtomatika Distech

Digitalizirajte udobje, zgradite prihodnost

Svojim strankam ponudimo vrhunske rešitve, ki temeljijo na naprednih krmilnikih in operacijskem sistemu Distech Controls.

Naše storitve so oblikovane z mislijo na optimizacijo porabe energije, izboljšanje udobja in zagotavljanje varnosti v vaših prostorih.

Valmor, v sodelovanju z Distech Controls – globalno priznanim na področju inovativnih avtomatizacijskih rešitev, svojim strankam omogoča dostop do širokega spektra tehnoloških inovacij v avtomatizaciji:

Napredno nadzorno in upravljalno okolje

Integrirani sistemi za pametno zgradbo in energetsko postrojenje

Zanesljivo in intuitivno upravljanje sistema HVAC

Valmor kot vaš zaupanja vreden partner in uradni zastopnik Distech Controls vam ponuja priložnost za nadgradnjo vaših strojnic s pomočjo najmodernejše avtomatizacijske tehnologije.

Naše storitve so prilagojene tako sistemskim integratorjem kot končnim uporabnikom. Za sistemske integratorje ponujamo krmilno opremo in obsežno podporo pri uporabi našega razvojnega okolja.

Končni uporabniki pa bodo z našimi rešitvami lahko avtomatizirali energetske procese v stavbah ali industrijskih energetskih postrojenjih, kar vodi k večji učinkovitosti, zmanjšanim stroškom in izboljšanemu upravljanju HVAC sistemov.

Našim strankam nudimo celovite rešitve avtomatizacije, ki zajemajo nadzor in upravljanje ključnih komponent delovne strojnice objekta.

Naš cilj je zagotoviti, da so naprave HVAC ne le učinkovite, ampak tudi enostavne za upravljanje, kar našim strankam omogoča, da se osredotočijo na svoje poslovne cilje, medtem ko za tehnično dovršenost skrbi Valmor.

ECLYPSE Building Intelligence, ki ga poganja Distech Controls, je napredna rešitev za inteligentno avtomatizacijo stavb in energetskih strojnic, namenjena sistemskim integratorjem, lastnikom nepremičnin in upravljavcem objektov.

Ta platforma omogoča učinkovito implementacijo, nadzor in optimizacijo, ki povečujejo povezanost in samostojnost vaših zgradb.

    Zaupajte nam svoj izziv

    Polja, označena z *, so obvezna.


    Več informacij z vaše strani nam bo pomagalo pri hitrejšem in bolj točnem odzivu - neobvezno