O nas

Ena ekipa za vse vaše energetske potrebe in procese

Valmor je podjetje z več kot 20-letno tradicijo v aplikaciji energetsko učinkovitih rešitev za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje prostorov. Naše delo temelji na inženirski strokovnosti in kakovostni tehnologiji, ki jo uporabljamo pri zasnovi in izvedbi rešitev. Kot tehnološko-aplikativno podjetje vsak dan in z vsakim projektom prispevamo k znižanju emisij toplogrednih plinov in zadovoljstvu strank, kar potrjujejo tudi naša dolgoročna partnerstva.

Valmor - o podjetju
Valmor hladilni agregati

Napredne storitve za maksimalno učinkovitost

Smo vodilni nišni ponudnik HVAC opreme v Sloveniji in Severni Makedoniji v segmentu toplotnih črpalk in hladilnih agregatov večjih moči (>350kW), v samostojni aplikaciji ali kot del kompleksnejših sistemov najzahtevnejših uporabnikov iz različnih industrij. Kot vsestranski partner v sodelovanju z vodilnimi tehnološkimi znamkami pokrivamo najširši spekter storitev, od zasnove in izvedbe HVAC rešitev, dobave in zagona sistema do vzdrževalnih del, ki podaljšujejo življenjsko dobo naprav in znižujejo obratovalne stroške.

Valmor kontaktirajte nas

Zaupajte nam
svoj izziv

Potrebujete strokovni nasvet, pravo HVAC napravo ali informativno ponudbo? Pošljite povpraševanje, naši strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.