Za lastnike in ESCO investitorje

HVAC oprema

126.738 kW

Skupna nameščena toplotna moč naših sistemov

CO2 izpusti

768 ton CO2

Ustvarjen letni prihranek naših nameščenih rešitev

Hladilne naprave Valmor

570 kW

Povprečna velikost našega projekta

Upravljanje v celotni življenjski dobi naprav

Tehnično podkovani in izkušeni nudimo tehnično podporo in svetovanje pri investicijah na področju HVAC opreme, najsi bo to pri gradnji stanovanjske stavbe, razširitvi industrijskih kapacitet ali obnovi obstoječe infrastrukture. Izvajamo finančne in tehnične analize za različne možnosti HVAC rešitev kot del naše celostne podpore. Naši HVAC sistemi so učinkoviti in upoštevajo vse funkcionalne aspekte in stroške vzdrževanja v celotnem življenjskem ciklu HVAC naprav. 

Za ESCO investitorje
Za lastnike in ESCO investitorje

V fazi načrtovanja sodelujemo z vašimi projektanti in izvajalci ter nudimo pomoč pri zasnovi rešitve, tehničnih preračunih zahtevanih parametrov in umeščanju hladilnih agregatov ali toplotnih črpalk v sistem. Za katerokoli področje izvedbe vam priporočimo tudi kontakt iz naše partnerske mreže. V fazi montaže  in poskusnega obratovanja poskrbimo, da se sistem pravilno zažene in deluje v skladu s projektnimi parametri. S celostnim naborom vzdrževalnih aktivnosti in lastnim servisnim omrežjem zagotavljamo, da vaš HVAC sistem deluje učinkovito in brez prekinitev.

Valmor kontaktirajte nas

Zaupajte nam
svoj izziv

Potrebujete strokovni nasvet, pravo HVAC napravo ali informativno ponudbo? Pošljite povpraševanje, naši strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.