Trane Technologies

Vodilna tehnologija za zeleno klimatizacijo

Podjetje Trane je nastalo davnega leta 1913. Le nekaj let kasneje, ko je bila ideja o tehnologiji, ki bi ljudem prinesla olajšanje od vročine, še nova, pa se je že uveljavilo kot pionir na področju klimatizacije. Danes je podjetje Trane vseprisotno in še naprej raste z izjemno hitrostjo. Z inovativnimi, pametnimi in končnemu uporabniku prilagojenimi rešitvami spoštuje in nadgrajuje svojo dediščino ustvarjanja varnejših, udobnejših in varčnejših stavb. Znano je po svoji zanesljivosti, visoki kakovosti in naprednih inovacijah, ki so dostopne preko razvejane mreže zaposlenih in distributerjev. Od leta 2019 dalje Trane deluje pod skupno znamko Trane Technologies, kamor sodita tudi znamki Thermocold in Calmac.

Trane toplotne črpalke s funkcijami ogrevanja in hlajenja pokrivajo širok spekter funkcionalnih zahtev različnih uporabnikov. Trane v svoji ponudbi združuje popolnoma električne toplotne črpalke in multi-pipe rešitve, ki sočasno proizvajajo vročo in hladno vodo. Od svojih energetsko potratnih alternativ so zato tudi do 350 % bolj učinkovite.

Preberi več

Več kot polovica velikih objektov na svetu za svoje obratovanje uporablja Trane hladilne agregate. Poleg tega, da ustvarjajo udobje, pomagajo tudi pri zniževanju stroškov obratovanja in tako zmanjšujejo vpliv na okolje. Obsežen nabor hladilnih agregatov v celotnem razponu moči hlajenja zagotavlja, da je Trane prava izbira za vsakega uporabnika.

Preberi več

Thermocold toplotne črpalke s funkcijami ogrevanja in hlajenja pokrivajo širok spekter funkcionalnih zahtev različnih uporabnikov. V ponudbi Thermocold boste našli toplotne črpalke zrak-voda in voda-voda ter multi-pipe enote.

Preberi več

Zavedamo se, kako pomembno je nenehno izboljševanje vplivov, ki jih imajo sistemi klimatizacije / HVAC na okolje. V asortimanu izdelkov Thermocold boste našli široko ponudbo hladilnih agregatov z vodnim in zračnim hlajenjem.

Preberi več

Koncept bank ledu temelji na izdelavi in shranjevanju ledu v času cenejše električne energije ponoči ter koriščenju ledu za hlajenje zgradbe preko dneva. Pri analiziranju in razvoju optimalnih rešitev za Vaše potrebe boste vse potrebno našli v ponudbi proizvajalca Calmac.

Preberi več
Valmor kontaktirajte nas

Zaupajte nam
svoj izziv

Potrebujete strokovni nasvet, pravo HVAC napravo ali informativno ponudbo? Pošljite povpraševanje, naši strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.