Vzdrževanje in servis

Podaljšujemo življenjsko dobo vaših HVAC sistemov

Odločitev o vzdrževanju HVAC opreme je strateškega pomena, saj lahko delovanje in servis vaših naprav predstavljata do 50 % vseh stroškov obratovanja proizvodnega, poslovnega ali trgovskega objekta. Izberite kakovost na dolgi rok — izberite zanesljivo in stroškovno učinkovito vzdrževanje, servis in podporo strokovne Valmor ekipe, ki skrbi za optimalno delovanje vašega HVAC sistema po vnaprej znanih stroških in skozi celoten življenjski cikel sistema.

servis HVAC sistemov

standardna ponudba

Popravilo ob klicu

Letni pregled

Sezonski pregled

Pregled v visoki sezoni

Mesečni pregled

Tehnološka podpora na poziv

24/7 nadzor

s paket

m paket

l paket

paket po meri

dodatki

Tribološka analiza olja

Termovizijski pregled

Vibracijska analiza

Test cevi izmenjevalca

Rešitve v oblaku

Po izbiri

Najem opreme

Ne potrebujete novega hladilnega agregata ali toplotne črpalke za pokrivanje trenutnega izpada ali viška potrebnih kapacitet za ogrevanje in hlajenje — potrebujete zanesljivo in učinkovito storitev najema hladilnih agregatov in toplotnih črpalk za ogrevanje in hlajenje. Valmor ekipa za izposojo je usposobljena in pripravljena, da najde rešitev za vaše potrebe. Naše storitve segajo od preproste dostave opreme do popolnega upravljanja in izvajanja kompleksnih projektov z več enotami in vsem ostalim potrebnim priborom.

Najem opreme Trane

Rezervni deli

Uporabljamo zgolj in samo originalne rezervne dele naših dobaviteljev. Določene, pogosto uporabljene in kritične rezervne dele imamo vedno na zalogi, da vam lahko zagotovimo najhitrejšo odzivnost med vsemi ponudniki na trgu v primeru težav. V nasprotnem primeru pa dele naročimo in dobavimo iz centralnih skladišč dobaviteljev v povprečno manj kot 48 urah.

Rezervni deli Valmor