Pogoji poslovanja in piškotki

Preberi več:
Splošni pogoji poslovanja za prodajo
Splošni pogoji poslovanja za servisne storitve

 

Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:
Valmor d.o.o.
Cvetkova ulica 25
1000 Ljubljana
Slovenija

Valmor d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto Valmor d.o.o.. Z uporabo spletnega mesta www.valmor.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Valmor d.o.o. zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas: ime in priimek, e-mail in telefon.

Spletna stran Valmor d.o.o. lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.

Med te podatke sodijo IP naslov, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Valmor d.o.o. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov

Valmor d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Valmor d.o.o. lahko uporabi vaše podatke tudi za namene internih tržnih raziskav, obveščanja strank o novostih na spletni strani in obveščanja o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih Valmor d.o.o. nudi.

Varovanje osebnih podatkov

Valmor d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.