Kea Šentjur

O projektu

Kea Šentjur je družinsko podjetje, ki ga danes sestavlja kar 32 živilskih trgovin, razpršenih po celotni Sloveniji. Trgovine Kea je tako mogoče najti v celjski, mariborski, prekmurski in primorski regiji.

Izziv

Zagotoviti pravilno delovanje sistema hlajenja hladilnih komor v skladiščnih prostorih za hrambo sveže zelenjave in sadja skozi vse leto ter delno izrabo kondenzatorske toplote izkoristiti za ogrevanje sanitarne in ogrevalne vode. Začasno zagotoviti kapacitete za hlajenje in ogrevanje, dokler se okvarjen sistem ne nadomesti z novim, stalnim HVAC sistemom.

KEA Šentjur demontaža
Trane rental services v KEA Šentjur

Rešitev

Izbor in namestitev nadomestnega hladilnega agregata in toplotne črpalke Trane CGAX 040 in Trane CXAX 040 Trane Rental Services do roka dobave novega hladilnega agregata in toplotne črpalke za potrebe celoletnega hlajenja skladiščnih komor in izkoriščanja odpadne kondenzatorske toplote. Sočasno smo izvedli sanacijo vezave sistema regulacije in hidravličnega sistema za toplo in hladno vodo. Zatem dobava, montaža in zagon novega hladilnega agregata Trane ECGAX 035 (EER 1.98).

Valmor kontaktirajte nas

Zaupajte nam
svoj izziv

Potrebujete strokovni nasvet, pravo HVAC napravo ali informativno ponudbo? Pošljite povpraševanje, naši strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.