Farmacevtsko podjetje

O projektu

Poslanstvo farmacevtskega podjetja je odkrivanje poti za izboljševanje in podaljševanje življenja ljudi. Svoj navdih iščejo v prihodnosti, pri tem pa se zavzemajo za spreminjanje pristopov k zdravljenju in energetsko učinkovitim proizvodnim procesom.

Izziv

Zadostiti zahtevam investitorja po čim višjem sezonskem izkoristku (SEER) hladilnega agregata z zvezno regulacijo hladilne moči in širokem območju delovanja, ob hkratni visoki zanesljivosti obratovanja, ki je nujno potrebno za proizvodnjo farmacevtskih izdelkov in zdravil.

Lek Mengeš montaža HVAC sistema
Hladilni agregati v proizvodnji LEK

Rešitev

Izbor in dobava hladilnega agregata EGVWF 410 znamke Trane, hladilne moči 1.6 MW. Hladilni agregat ima dva neodvisna hladilna kroga, zvezno regulacijo hladilne moči in magnetno uležajene centrifugalne kompresorje, ki se vrtijo pri visokih frekvencah. Sezonska učinkovitost hladilnega agregata se danes v tovarni farmacevtskega podjetja giblje višje od 9.25.

Valmor kontaktirajte nas

Zaupajte nam
svoj izziv

Potrebujete strokovni nasvet, pravo HVAC napravo ali informativno ponudbo? Pošljite povpraševanje, naši strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.